Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

День відкритих дверей ГО «Товариство німців Хмельниччини – Відергебурт»


Відбувся День відкритих дверей ГО «Товариство німців Хмельниччини – Відергебурт», партнера Хмельницької ОУНБ в рамках проєкту Гете-інституту в Україні «Мова. Культура. Німеччина». Відергебурт з німецької мови означає «відродження». Громадська організація створена у 2001 році задля зустрічей німецької спільноти краю, а також всіх, хто цікавиться мовою, культурою, історією і сьогоденням Німеччини та спадщиною німецької спільноти України. Голова Товариства Володимир Бауер розповів про напрямки етнокультурної діяльності, освітні послуги та перспективи роботи Товариства.

Для аудиторії представлені проєкти Товариства, які реалізовуються у співпраці з бібліотекою – курси з вивчення німецької мови для дітей, клуб перегляду і обговорення німецькомовних фільмів, дитячий театральний гурток. Учасники переглянули уривок з німецькомовного комедійного фільму «Sachertorte», де змогли перевірити свої знання німецької мови. Відвідувачам презентовано частину загальноукраїнської виставки «Німецька спадщина в Україні», що містить фото на холсті пам’яток архітектури, пов’язаних з етнічними німцями.

Запрошуємо охочих до вдосконалення німецької мови та пізнання німецької культури відвідувачів бібліотеки приєднуватися до перегляду і обговорення німецькомовних фільмів разом з «Товариством німців Хмельниччини –Відергебурт» щонеділі о 13.00!



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com