Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Звільнення від моїх страхів


Відбувся арттерапевтичний майстерклас у техніці ліплення з пластиліну «Звільнення від моїх страхів». Захід об'єднав творчість, самовираження та роздуми про наші страхи. Учасники ознайомилися з новими техніками та заглянули у власні переживання.

На початку заходу кожен розповів про свої страхи. Відкриті розмови допомогли присутнім відчути підтримку та зрозуміти, що вони не самотні у своїх переживаннях.

Після обговорення перейшли до практичної частини – ліплення. Кожен учасник створив свого "монстрика" з пластиліну, який символізував його страхи. Ліплення дозволило візуалізувати те, що зазвичай залишається невидимим, і дати вихід емоціям.

Пластилін став інструментом для самовираження. Учасники знімали стрес і тривогу, занурюючись у творчість. Кожен "монстрик" став не лише символом страху, але й способом звільнитися від негативних емоцій.

На завершення зустрічі учасники обдумали та обговорили, як можна перетворити своїх "страшних монстриків" на добрих друзів. Це стало важливим кроком у процесі прийняття своїх страхів і навчання жити з ними. Звернули увагу на те, як можна використовувати творчість для подолання труднощів у повсякденному житті.

Дякуємо всім учасникам за їхню відкритість і творчість! Сподіваємося, що ви знайшли нові способи впоратися зі своїми страхами і, можливо, навіть знайшли нових друзів у своїх "монстриках".

Проєкт реалізується ГО "Кластер-підприємців ВПО" у співпраці з Молодіжною радою Хмельницького, Хмельницькою обласною універсальною науковою бібліотекою, ГО "Хмельницька міська федерація стрільби з лука" та іншими, в рамках Програми "Громадські ініціативи Хмельницької МТГ на 2021-2025 роки".



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com