Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Презентація книги Наталії Поліщук «На глибині», видана у ТОВ «Друкарня “Рута”»


Відбулася презентація книги Наталії Поліщук «На глибині», видана у ТОВ «Друкарня “Рута”» (Кам’янець-Подільський). Авторка наразі перебуває за кордоном, у місті Саламанка (Іспанія).

Привітали поетку її колеги по перу – члени Національної спілки письменників України – Петро Маліш, голова Хмельницької обласної організації НСПУ, Степан Шкапій.

Дистанційно доєдналися користувачі публічних бібліотек області.

Пані Наталія розповіла про історію написання книги, обставини, які змусили її покинути рідну країну, своє перебування в Іспанії, реалізацію творчих проєктів.

Петро Маліш відзначив символізм книги, її глибинне наповнення, звернув увагу на прозові етюди, які відкривають розділи книги і налаштовують на роздуми, осмислення дійсності. Також зачитав окремі рядки, що його особливо вразили. Петро Іванович побажав письменниці успіхів і творчої наснаги.

Заступниця директора з внутрішньобібліотечної роботи Олена Баворовська подякувала авторці за подаровані книги у фонди бібліотеки та багаторічну творчу співпрацю.

Модераторкою зустрічі була наша колега, поетеса, літературна критикиня Альона Радецька, яка написала післямову до книги Наталії Поліщук, охарактеризувавши її та відзначила актуальність і новаторський підхід до творчості.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com