Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Мої емоції


Проведено арт-терапевтичний майстерклас «Мої емоції».

Завданням заходу було розвинути уміння розпізнавати й називати свій емоційний стан, регулювати емоції завдяки простим вправам, самовиражатися.

Учасники ознайомилися з основними емоціями та почуттями, в ігровій формі поглиблено дослідили світ емоцій та навчилися розрізняти різні їх прояви за виразом обличчя людини. Присутні тренували логічне мислення, уміння порівнювати, уважність і пам'ять.

На аркушах паперу відобразили свої емоції, намагаючись передати кольором те, що інколи важко висловити словами.

Розвиток емоційного інтелекту є важливим аспектом нашого життя, оскільки він допомагає нам краще розуміти себе та інших, ефективно взаємодіяти з навколишнім світом та керувати своїми емоціями. Збереження ментального здоров'я є ключовим для нашого загального благополуччя, оскільки воно впливає на наше фізичне здоров'я та якість життя.

Під час заходу учасники усвідомили свій емоційний стан, виразили свої почуття через малювання та спілкування.

Майстерклас є частиною проєкту «Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги», спрямованого на підтримку ментального здоров'я та соціальну інтеграцію усіх постраждалих від війни. Він об'єднує ветеранів, родини військових, молодь, місцевих мешканців і внутрішньо переміщених осіб.

-------------------------------------------------------

Проєкт реалізується ГО «Кластер-підприємців ВПО» у співпраці з Молодіжною радою Хмельницького, Хмельницькою обласною універсальною науковою бібліотекою, ГО «Хмельницька міська федерація стрільби з лука» та іншими, в рамках Програми «Громадські ініціативи Хмельницької МТГ на 2021 – 2025 роки».



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com