Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Стрес в поважному віці: як йому запобігти та позбутись


Відділом медичної літератури проведено інформаційну годину «Стрес в поважному віці: як йому запобігти та позбутись». В заході прийняла участь медик психолог- волонтер міського Товариства Червоного Хреста Інна Козак та актив ветеранів міського культурно-мистецького центру «ВЕТЕРАН» мікрорайону Заріччя.

Відвідувачам була надана інформація: Як стрес впливає на здоров’я людей поважного віку; чому саме в поважному віці стрес стає особливо небезпечним; які методи запобігання стресу є найефективнішими; як ефективно управляти стресом та зменшити його негативний вплив. Працівники відділу порадили яку літературу варто почитати, щоб глибше зрозуміти цю тему та представили прес-кліпінг (вирізки) статей: НАСТАНОВИ: ЯК ЗБЕРЕГТИ МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я, які розкрили конкретні рекомендації щодо застосування практик запобігання та зниження стресу в повсякденному житті.

Учасників заходу запросили відвідати бібліотеку та взяти участь в клубах за інтересами, що діють при бібліотеці. Захід проходив за адресою вул. Зарічанська 6/1.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com