Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Народження актора: шлях до самопізнання


Відбувся кінопоказ документальної стрічки «Кейсі Мотте Кляйн: народження актора» (режисерка – Урсула Майєр) із колекції DOCU/CLUB – Docudays UA в рамках кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві», який долучився до реалізації проєкту «Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги: перезавантаження постраждалих від війни через оздоровчо-психологічну підтримку та розробку соціально-економічних проєктів».

Керівниця кіноклубу Зоя Філіппенко розповіла про історію кіноклубу, фільми, які можна переглядати та їхній вплив на громадянське суспільство.

Після перегляду фільму психологиня благодійного фонду «Рокада» Олена Ниник розповіла про етапи становлення особистості та її шлях до мрії, звернула увагу на акторське мистецтво, яке певним чином поглинає людину і вона майже весь час знаходиться перед камерою, котра фіксує її життя.

«Якщо заглибитися в терміни, то фільмотерапія (кінотерапія) – це напрям психотерапії, який включає систему методів, заснованих на способах роботи з реакціями людини, що отримані під час і після перегляду фільму та спрямовані на духовне і психічне зцілення…», – зазначила експертка.

Учасники висловили свої враження про фільм, охарактеризували його назву, поділилися особистим досвідом щодо реалізації мрій та відповіли на запитання: чи могли б присвятити себе кінематографії, чи хотіли б стати акторами і як би це вплинуло на їхнє життя.

Захід сприяв покращенню рівня соціальної згуртованості, психологічному розвантаженню та пошуку себе.

Проєкт спрямований на створення діалогової платформи, яка об’єднає ветеранів, родини військових, молодь, місцевих мешканців і вимушених переселенців міста Хмельницького та реалізовується ГО «Кластер підприємців-ВПО» у партнерстві з Молодіжною радою Хмельницького, Хмельницькою обласною універсальною науковою бібліотекою, ГО «Хмельницька міська федерація стрільби з лука» та іншими, в рамках Програми «Громадські ініціативи Хмельницької МТГ на 2021 – 2025 роки».

Долучайтеся та станьте частиною нашої спільноти!

#Гуртуймося_задля_Перемоги #Хмельницький #ветерани #ВПО #молодь

#підтримка #МРХ #допомога #Україна

#ХмельницькаОУНБ



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com