Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги


Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги: перезавантаження постраждалих від війни через оздоровчо-психологічну підтримку та розробку соціально-економічних проєктів

Відбувся майстер-клас в техніці ліплення з пластиліну «Українська символіка» у рамках проєкту «Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги: перезавантаження постраждалих від війни через оздоровчо-психологічну підтримку та розробку соціально-економічних проєктів».

На майстер-клас завітало чимало охочих, символічно, що зібрались учасники з різних куточків України.

Учасники заходу дізнались про історію та традиції, видатні досягнення українців, а також символи нашої країни: як державні, так і народні. Присутнім розповіли про основи роботи з пластиліном та техніки, які можна використовувати для створення своїх робіт. Потім усі застосували отримані знання на практиці, створюючи власні унікальні витвори мистецтва.

Ліплення з пластиліну сприяє розвитку дрібної моторики, допомагає зняти стрес та виразити свої емоції через створення різноманітних фігурок та композицій.

Бібліотечні фахівці підтримували учасників, надаючи допомогу та поради на кожному етапі процесу, що сприяло відкриттю нових талантів та можливостей для самовираження.

Цей майстер-клас став важливою частиною проєкту, спрямованого на підтримку ментального здоров’я та соціальної згуртованості.

Проєкт спрямований на створення діалогової платформи, яка об’єднає ветеранів, родини військових, молодь, місцевих мешканців і вимушених переселенців міста Хмельницького та реалізовується ГО «Кластер підприємців-ВПО» у партнерстві з Молодіжною радою Хмельницького, Хмельницькою обласною універсальною науковою бібліотекою, ГО «Хмельницька міська федерація стрільби з лука» та іншими, в рамках Програми «Громадські ініціативи Хмельницької МТГ на 2021 – 2025 роки».

Приєднуйтесь до нашої спільноти та беріть участь у наступних заходах проєкту.

#Гуртуймося_задля_Перемоги #Хмельницький #ветерани #ВПО #молодь

#підтримка #МРХ #допомога #Україна

#ХмельницькаОУНБ



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com