Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Зміни до вступу у заклади вищої освіти


«Зміни до вступу у заклади вищої освіти» – тема інформаційної години за участю Ольги Павлюк, головного спеціаліста відділу вищої, професійно-технічної, позашкільної освіти та науки управління вищої та професійної освіти і організаційного забезпечення Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної військової адміністрації.

Захід відбувся дистанційно на платфорі ZOOM для майбутніх абітурієнтів, мешканців територіальних громад області.

Ольга Миколаївна охарактеризувала вступну кампанію-2024, розповіла про її етапи, реєстрацію електронного кабінету, кількість поданих заяв до вищих навчальних закладів, подання усіма вступниками до закладів фахової передвищої та вищої освіти мотиваційних листів, які є складовою частиною заяви на вступ, графіки проведення співбесід та творчих конкурсів.

Пані Ольга повідомила про те, що впродовж усієї вступної кампанії експерти МОН надаватимуть консультації та реагуватимуть на можливі факти порушень. Наголосила, що вже розпочала роботу консультативна телефонна гаряча лінія Міністерства освіти і науки України (0 (800) 50-45-70) та чат-бот для запитань про вступ-2024. Консультативна підтримка працює з 25 червня до 9 серпня.

Під час заходу присутні дізналися про те, чи матимуть аспіранти відстрочку від мобілізації і чи потрібно їм іти у ТЦК, щоб подати чи оновити свої особисті дані, які умови надання пільг для людей, призваних на військову службу під час мобілізації.

На завершення заходу пані Ольга відповіла на поставлені запитання.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com