Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Передай вогонь Перемоги!


Відбувся захід, присвячений святкуванню Міжнародного Олімпійського дня під гаслом «Передай вогонь Перемоги!» за участю першого заступника Голови відділення Національного Олімпійського комітету України в Хмельницькій області та представника громадської організації "Батьківська ініціатива" Віктора Флентіна. Аудиторія - вихованці Академії змішаних бойових мистецтв MMA «ДАМАСК» з Хмельницького.

Віктор Флентін розповів про історію та значення Міжнародного Олімпійського дня, відомих спортсменів України та Хмельниччини. Виступаючий підкреслив важливість олімпійських цінностей, таких як дружба, взаємоповага та досконалість, а також важливу роль спорту у формуванні здорового способу життя та розвитку молоді.

Особливою частиною заходу стала демонстрація документального фільму про історію Олімпійських ігор та видатних українських спортсменів, які досягли успіху на міжнародній арені. Після перегляду фільму відбулося обговорення, де присутні мали можливість ставити питання та ділитися своїми враженнями.

Для аудиторії організовано різноманітні активності: вікторини, ігри, під час яких самі завзяті отримали спортивні сюрпризи; презентовано книжкову виставку з фонду абонементу «Олімпійський вогонь – символ незламності духу!».



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com