Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Засідання Клубу любителів книжок та європейського кіно «Книга в кадрі»


Відбулось засідання Клубу любителів книжок та європейського кіно "Книга в кадрі", на якому учасники обговорювали роман ірландської, британської письменниці та перекладачки Етель Ліліан Войнич "Овід" та його екранізацію.

Присутні зазначили, що роман "Овід" є глибоким та емоційно насиченим твором, що розповідає історію Артура Бертона, який після ряду життєвих випробувань та зрад стає революціонером, відомим під псевдонімом Овід. Розглядалися такі важливі теми книги, як боротьба за свободу, особисті трагедії та моральні дилеми головного героя.

При обговоренні екранізації роману, учасники відзначили відмінності між книгою та кінострічкою. Наприклад, деякі сцени були скорочені або змінені для кращої динаміки фільму. Підкреслено, що акторська гра та музичний супровід відіграли важливу роль у передачі атмосфери роману.

Наприкінці заходу аудиторії запропоновано огляд книг європейських авторів. Наступне засідання відбудеться в липні за книгою французького письменника Анрі Гіделя «Коко Шанель» та її екранізацією.

Приєднуйтесь до нашої інтелектуальної спільноти!



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com