Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Стресостійкість – запорука психічного здоров’я


Проведено психологічний тренінг для батьків та дорослих «Стресостійкість – запорука психічного здоров’я» в рамках реалізації проєкту «Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги: перезавантаження постраждалих від війни через оздоровчо-психологічну підтримку та розробку соціально-економічних проєктів».

Під час заходу учасники дізналися про те, як підвищити стресостійкість, зняти емоційне напруження та скутість шляхом саморегуляції.

Присутні застосували техніку релаксації Джейкобсона для зняття стресу та розслаблення.

Практика підвищення стресостійкості дає можливість адекватно реагувати і мобілізуватися в складних ситуаціях, зберігати самоефективність і абстрагуватися від непотрібної інформації або ситуацій.

Захід надає учасникам можливість поглибити свою психологічну самоосвіту та покращити свій психологічний та емоційний стан, сприяючи тим самим ресоціалізації та інтеграції новоприбулих у громаду.

Проєкт спрямований на створення діалогової платформи, яка об’єднає ветеранів, родини військових, молодь, місцевих мешканців і вимушених переселенців міста Хмельницького та реалізовується ГО «Кластер підприємців-ВПО» у партнерстві з Молодіжною радою Хмельницького, Хмельницькою обласною універсальною науковою бібліотекою, ГО «Хмельницька міська федерація стрільби з лука» та іншими в рамках Програми «Громадські ініціативи Хмельницької МТГ на 2021 – 2025 роки».

Долучайтеся та станьте частиною нашої спільноти!

#Гуртуймося_задля_Перемоги #Хмельницький #ветерани #ВПО #молодь

#підтримка #МРХ #допомога #Україна

#ХмельницькаОУНБ



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com