Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги: перезавантаження постраждалих від війни через оздоровчо-психологічну підтримку та розробку соціально-економічних проєктів


Відбувся арт-терапевтичний майстер-клас з малювання сіллю в рамках реалізації проєкту «Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги: перезавантаження постраждалих від війни через оздоровчо-психологічну підтримку та розробку соціально-економічних проєктів».

Під час майстер-класу учасники мали можливість відчути теплу атмосферу спілкування: познайомились між собою; поділились розповіддю про методи покращання свого настрою; дізналися про способи відпустити свої емоції та виразити їх через мистецтво.

Малювання сіллю є одним із способів арт-терапії, який допомагає відпустити напругу, зняти стрес та зосередитися на моменті. Бібліотечні фахівці допомагали та підтримували на кожному кроці заходу.

Це важлива ініціатива, спрямована на інтеграцію учасників проєкту в громаду, покращенню їхнього рівня соціальної згуртованості, психологічному розвантаженню, підтримку ментального благополуччя через арт-терапію.

Захід отримав позитивний відгук від учасників, які відзначили його як корисний та надихаючий. Бібліотекарі висловили надію на подальші зустрічі на подібних заходах у майбутньому

Проєкт спрямований на створення діалогової платформи, яка об’єднає ветеранів, родини військових, молодь, місцевих мешканців і вимушених переселенців міста Хмельницького та реалізовується ГО «Кластер підприємців-ВПО» у партнерстві з Молодіжною радою Хмельницького, Хмельницькою обласною універсальною науковою бібліотекою, ГО «Хмельницька міська федерація стрільби з лука» та іншими, в рамках Програми «Громадські ініціативи Хмельницької МТГ на 2021 – 2025 роки».

Долучайтеся та станьте частиною нашої спільноти!

#Гуртуймося_задля_Перемоги #Хмельницький #ветерани #ВПО #молодь

#підтримка #МРХ #допомога #Україна

#ХмельницькаОУНБ



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com