Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Сад на балконі. Вирощування мікрозелені на підвіконнику


Лекція з органіки та ековолонтерства «Сад на балконі. Вирощування мікрозелені на підвіконнику» відбулася у форматі засідання клубу органічного землеробства «Успішний дачник – здорова громада» в рамках проєкту «Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги: перезавантаження постраждалих від війни через оздоровчо-психологічну підтримку та розробку соціально-економічних проєктів», спрямованого на створення діалогової платформи, яка об’єднає ветеранів, родини військових, молодь, місцевих мешканців і вимушених переселенців міста Хмельницького.

Захід спрямований для інтеграції учасників проєкту в громаду, покращенню рівня соціальної згуртованості, психологічному розвантаженню та пошуку своєї справи, об'єднання користувачів до роботи клубу органічного землеробства.

Під час заходу присутні прослухали лекцію «Новий напрям органічного овочівництва» Лариси Чорнобривої, майстра виробничого навчання ВПУ 11 та «Усе, що потрібно знати про мікрозелень, або наскільки доцільне її вирощування» учителя виробничого навчання Ірини Баськової та учнів гімназії № 1 ім. В. Красицького. Лектори надали інформацію та провели майстер-клас з вирощування мікрозелені вдома, що стало популярно серед людей, які піклуються про своє здоров'я, про те, що мікрогрін можна зустріти на полицях продуктових магазинів, але куди цікавіше і безпечніше вирощувати його самостійно, поділилися покроковою інструкцією вирощування мікрозелені, розповіли про її різновиди, переваги в світовій культурі здорового харчування.

Для присутніх презентовано книжкову виставку «Органічне землеробство – крок за кроком». Огляд літератури якої висвітлив тему вирощування мікрозелені, її цілющі властивості, використання у харчовій промисловості, найпростіші хитрощі організації мікрогріну на своєму підвіконні.

Долучайтеся та станьте частиною нашої захоплюючої спільноти!

#Гуртуймося_задля_Перемоги #Хмельницький #ветерани #ВПО #молодь

#підтримка #МРХ #допомога #Україна

#ХмельницькаОУНБ



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com