Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Польська полиця в Україні


Під час екскурсії по бібліотеці у відділі абонементу відбулась презентація «Польської полиці в Україні» для здобувачів середньої освіти ліцею № 9 Хмельницької міської ради.

Створення книжкової польської полиці в книгозбірні стало можливим завдяки проєкту, який реалізується Українським інститутом книги спільно з Інститутом книги у Польщі та за підтримки Міністерства культури та національної спадщини Польщі.

Захід спрямовано на знайомство з літературою, культурою та мовою Польщі. На книжковій полиці представлені як класичні, так і сучасні твори польських письменників, книги для дітей та підлітків, які можуть зацікавити молодших читачів.

До асортименту експозиції включені видання про історію Польщі, її культуру, традиції та фольклор. Це дозволить відвідувачам краще зрозуміти контекст та специфіку польського суспільства.

Польща відома своїми багатими краєвидами. На полиці представлені і книги з чудовими ілюстраціями, альбоми та фотокниги, які демонструють красу країни, її історію та культуру.

Підбірки тематичних книг на різні теми, такі як подорожі, наука, пригоди, мистецтво та інші допомогають читачам знайти книги, що відповідають їхнім інтересам.

Збираючи різноманітну та захоплюючу колекцію видань на польську тематику, бібліотека може стати не лише місцем для читання, а й вікном у світ польської культури для учнівської молоді.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com