Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

День науки і Міжнародного дня біорізноманіття


В рамках проведення Дня науки і Міжнародного дня біорізноманіття проведено інформаційно-просвітницьку лекцію з Наталею Омелянівною Корінець, кандидатом сільськогосподарських наук, ученим секретарем Біосферного заповідника «Асканія-Нова» імені Ф.Е. Фальц-Фейна.

На зустріч завітали здобувачі освіти ліцею № 16 імені Володимира Козубняка з вчителем біології Валентином Говоруном, працівники Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Малої Академії Наук, учасники клубу органічного землеробства «Успішний дачник – здорова громада».

В ході зустрічі Наталя Омелянівна ознайомила присутніх з унікальним куточком природи України, найстарішим заповідним комплексом в Україні, який берегли, вивчали та збагачували вчені, працівники зоопарку, і який сьогодні, під час повномасштабного вторгнення росії знаходиться в зоні воєнних дій та тимчасовій окупації.

Для присутніх презентовано книжкову виставку «Асканія-Нова -унікальний Біосферний заповідник», література якої розповідає про дивовижний світ природи первозданного степу, про історію древньої Таврії, про роботу науково-дослідницьких установ на теренах заповідника, праці вчених, фотоальбоми. Учасники переглянули відеоматеріали про заповідник.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com