Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Адвокаційний проєкт «Бібліотечний бізнесХаб» кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві»


Адвокаційний проєкт «Бібліотечний бізнесХаб» кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві» отримав перемогу у конкурсі адвокаційних проєктів програми «DOCU ДІЄ 3.0» https://docuclub.docudays.ua/.../znayomtesya--peremozhci.../

Реалізація Проєкту відбуватиметься до вересня 2024 року у Ярмолинецькій селищній територіальній громаді та спрямовутиметься на інтеграцію ВПО у життя громади та їх працевлаштування.

Представники бізнесу, запрошені на тематичні зустрічі, ділитимуться власними історіями успіху щодо створення та реалізації власної справи, обговорюватимуться соціальні виклики, аналізуватимуться зміни у сфері бізнесу та обговорюватимуться потреби населення. Крім того, учасники ознайомляться з інформацією щодо альтернативних платформ зайнятості, навчаться складати резюме та бізнес-плани, знаходити роботодавців, а також ВПО будуть долучені до обговорення та підготовки пропозицій до нового розділу «Програми залучення інвестицій в економіку Ярмолинецької селищної територіальної громади на 2024-2026 роки».

В рамках адвокаційного проєкту відбуватимуться перегляди та обговорення документальних кінострічок з колекції DOCU/CLUB.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com