Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Триденне стажування працівників центральних бібліотек територіальних громад Хмельниччини


Розпочалося триденне стажування працівників центральних бібліотек територіальних громад Хмельниччини на базі Регіонального тренінгового центру бібліотеки за участю 9 представників – керівників, завідуючих та бібліотечних фахівців з Новодунаєвецької, Закупненської, Наркевицької, Гуківської, Шепетівської, Ямпільської, Війтовецької, Плужненської та Жванецької територіальних громад.

Відкрила захід Катерина Чабан, директор бібліотеки, голова Хмельницького обласного відділення ВГО Українська бібліотечна асоціація, яка ознайомила учасників з програмою стажування, окреслила роль центральної бібліотеки громади, важливість участі фахівців бібліотек у професійній бібліотечній спільноті.

У перший день стажування фахівцями наукової бібліотеки надано консультації по роботі з користувачами, ведення діловодства, номенклатури справ, організації обліку звітності та планування роботи бібліотеки, бібліографічної та краєзнавчої діяльності.

Протягом трьох днів учасників очікує практичне ознайомлення з усіма основними процесами бібліотечної роботи на базі структурних відділів ОУНБ.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com