Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Літературно-мистецька зустріч з Іриною Хібліною


Відбулася літературно-мистецька зустріч з Іриною Хібліною в рамках ХVIII Обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині».

Захід проходив у змішаному форматі за участю викладачів Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Анатолія Назаренка, поціновувачів мистецтва та поетичного слова.

Присутні прослухали поезію Ірини Хібліної, переглянули фотовиставку, дізналися про сучасні техніки створення цифрового фото, поспілкувалися з мисткинею та поділилися враженнями від почутого та побаченого. Поетеса розповіла про свої творчі плани на майбутнє та подарувала учасникам події яскраві моменти в такий непростий час.

Під час заходу презентовано видання творів авторки з фондів бібліотеки.

Довідково:

Ірина Володимирівна Хібліна – поетеса, співавторка поетичної збірки «Чотири сезони кохання», членкиня Хмельницької міської літературної спілки «Поділля». Друкувалась у збірниках «Літературна громада», Хмельницькому літературно-публіцистичному альманасі «Слово єднає!», альманахах спілки, газеті «Подільські вісті».

З 2015 року Ірина Володимирівна захоплюється фото. Спочатку зацікавилась чорно-білою фотографією, монохромною. Не зупинилася на класичному фото і, опанувавши сучасні програми, створює світлини в стилі #abstractphoto, #contemporaryart, #impressionistphotography, що робить звичайні роботи дивовижними, ніби відкриваючи інші виміри.

Бере участь у виставках, публікує свої фото в Instagram та Facebook. На сьогоднішній день її роботи є в приватних колекціях у Хмельницькому, Львові, Канаді, Індії, Америці.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com