Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Зустріч з поетом, лікарем, кандидатом медичних наук, викладачем Хмельницького національного університету Олександром Йосифовичем Янцаловським


Відбулася зустріч студентів відділень «Медсестринство» та «Лікувальна справа» Хмельницького базового медичного фахового коледжу з поетом, лікарем, кандидатом медичних наук, викладачем Хмельницького національного університету Олександром Йосифовичем Янцаловським в рамках XVIII Обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині».

На зустрічі автор прочитав власні твори, виконав пісні на свої вірші, розповів про те, як починав писати та що надихає. Пан Олександр представив аудиторії композитора, диригента та співавтора пісень Михайла Петровича Люшню.

Завідуюча відділом медичної літератури Ірина Козак розповіла про медиків, які досягли успіхів і як літератори та представила виставку «Пером і скальпелем: медики-письменники України». Для студентів та викладачів стало несподіванкою, що багато письменників були лікарями, а всесвітньо відомі лікарі (К. Барнард, Ж. Бернар, М. Амосов та ін.) писали твори художньої літератури.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com