Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Із щоденника бібліотекаря


#КнижковаВесна24

Відбулася презентація книги Ольги Нагорної «Із щоденника бібліотекаря» в рамках XVIII Обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині» до Всесвітнього дня книги та авторського права.

Це вже четверта книга авторки, присвячена розвитку культури на Деражнянщині з дореволюційного періоду і після набуття незалежності Україною. У книзі представлена інформація та унікальні фотоматеріали щодо роботи бібліотекарів та завідуючих клубами, які віддані обраній справі і по праву зайняли гідне місце в історії розвитку культури на селі.

На презентацію завітали друзі Ольги Нагорної: колишній дипломат Михайло Мусієнко, який написав передмови до чотирьох її книг; композитор, лауреат премії ім. Б. Хмельницького, поет-пісняр, керівник народного аматорського ансамблю музики і пісні «Ретро» Хмельницького міського центру культури "Ветеран" Михайло Люшня; методист, вчитель світової літератури Галина Сунік; краєзнавець Ніна Лавренюк; провідний бібліотекар Деражнянської ЦМБ Алла Коваль; завідуюча бібліотекою села Волоське Антоніна Мельник; завідуюча клубом села Нижнє Тетяна Дягілева та представники обласної організації ветеранів України.

Присутнім продемонстровано фільм про життєвий та творчий шлях Ольги Григорівни, яка знайшла своє покликання бути духовним поводирем з фотосвітлинами із приватного архівного фонду. Презентовано книжково-ілюстративну виставку «Творче надбання Ольги Нагорної», де представлені її публікації та статті про неї на сторінках періодичних видань.

Від спілки обласної організації Організації Ветеранів України була вручена подяка.

Соліст ансамблю музики і пісні «Ретро» Леонтій Стахов виконав пісню на слова Ольги Лихогляд «Минають роки».




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com