Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Великі ангели коштують дорожче


Відбулася презентація книги «Великі ангели коштують дорожче» Артура Закордонця, письменника-фантаста, поета, члена Національної спілки письменників України, дипломанта «Коронації слова», військового, нашого краянина із с. Осламів Віньковецької ТГ.

На захід завітали письменники, краєзнавці, науковці, освітяни, здобувачі закладів вищої освіти, колеги з обласних і наукових бібліотек, родина автора та поціновувачі його творчості

Дистанційно до презентації долучилися Артем Скорина (Artem Skoryna) – редактор видавничих проєктів видавництва «Темпора», який працював над виданням роману, та користувачі публічних бібліотек області.

На жаль, спілкування з автором перервав сигнал повітряної тривоги, тому захід продовжився в укритті.

Артур Закордонець розповів про свій життєвий і творчий шлях, про співпрацю з видавництвом «Темпора» і про те, як проходила робота над романом «Великі ангели коштують дорожче». Ознайомив із сюжетом твору, акцентував увагу на подіях, котрі лягли в його основу та розповів про прототипів головних героїв. З його слів присутні дізналися, що назва книги є символічною, оскільки ангели – це світло, яке вони несуть навіть під час темряви.

Анатолій Ненцінський, поет, член Національної спілки письменників та журналістів України, продекламував поезію, присвячену Артуру Закордонцю.

Модерувала захід Тетяна Лісовська, студентка Національного університету «Острозька академія», яка проходить практику в краєзнавчому відділі Хмельницьої ОУНБ.

На завершення презентації відбулася автограф- і фотосесія з автором.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com