Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Славний син Подільської землі


Відбулася година пам`яті «Славний син Подільської землі», приурочена військовому діячу, учаснику Другої світової війни, уродженцю Чемеровеччини Івану Павловському.

На заході були присутні: Борис Мельник, голова Хмельницької обласної організації організації ветеранів України; Микола Столяр, генерал-майор, заступник голови обласної організації ветеранів України; Григорій Крилов, генерал-майор, земляк Івана Павловського, ветеран військової служби; Олексій Пилипчук, член президії Миколаївської обласної ради ветеранів України; читачі бібліотеки та бібліотечні працівники бібліотек області.

Під час заходу присутні ділилися спогадами про Івана Павловського, описували його як добру на вдачу людину, цікавого співрозмовника, скромного та простого у поводженні, із вмінням логічно мислити. Олексій Пилипчук розповів про першу зустріч, військові досягнення та здобутки Івана Григоровича. Борис Мельник згадав імена відомих особистостей Хмельниччини, які прославляли та прославляють наш край за межами нашої України і наголосив на тому, що і зараз безліч подолян захищають нашу землю від країни-агресора.

До заходу долучилася і Чемеровецька центральна бібліотека разом із Анатолієм Бернадіним, очільником пресцентру Чемеровецької організації ветеранів, який на завершення зачитав власного вірша про російсько-українську війну.

Захід відбувався у змішаному форматі.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com