Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Ярмолинецька центральна бібліотека відзначила 100 літній ювілей


23 листопада Ярмолинецька центральна бібліотека відзначила 100 літній ювілей

За цією датою праця і самовідданість поколінь людей, відданих бібліотечній справі. Ювілей, це саме той час, коли можна оглянути пройдене, згадати людей, які працювали у бібліотеці, визначитися з подальшими шляхами розвитку.

Це свято не тільки для бібліотеки і її працівників, це свято тисяч читачів, яким бібліотека допомагає здобути освіту та професійну майстерність, сприяє творчому розвитку.

На урочистостях жителі громади, яких обслуговує бібліотека дякували працівникам бібліотеки за те, що бібліотека завжди була і залишається справжнім центром спілкування, краєзнавства, духовності і культури. Нещодавно Ярмолинецьку книгозбірню за підсумками обласного огляду конкурсу визнано кращою серед центральних бібліотек області за організацією краєзнавчої роботи

Бібліотека - це не лише книги, доступ до інформаційних ресурсів. Це, перш за все, люди. Саме вони створюють творчу ауру установи. Присутні згадували історію, керівників, що очолювали бібліотеку у різні періоди та фахівців, що заклали основи сучасної книгозбірні. Вшановували ветеранів, серед яких директори бібліотеки різних періодів: Кудряшова Тетяна Михайлівна (директор бібліотеки у 1997-2003 роках), Москаленко Валентина Михайлівна (2004-2005), Гриб Марину Анатоліївну (2005-2017). З 2017 року бібліотеку очолює Слободян Олена Леонідівна, яка консолідує зусилля колективу на вирішення важливих завдань. А життя з кожним роком ставить бібліотекарів перед новими викликами.

Сьогодні Ярмолинецька центральна бібліотека стала територією безпеки, надання прихистку і допомоги.

Працівники колективу бібліотеки є активними членами Хмельницького обласного відділення ВГО Українська бібліотечна асоціація .

Колектив бібліотеки, її читачів привітала директор Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки, голова обласного відділення Українська бібліотечна асоціація Катерина Чабан, головний спеціаліст профільного департаменту Хмельницької обласної державної адміністрації Ніна Власюк, голова обкому профспілки працівників культури Микола Луценко.

Приєднуємося до вітань та бажаємо нових творчих звершень під мирним небом України.

Більш повну інформацію про діяльність Ярмолинецької Центральної бібліотеки та відзначення ювілею можна отримати, переглянувши такі сторінки:

http://biblioyar.at.ua/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005089181332

https://www.facebook.com/groups/311856532176126/?locale=uk_UA




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com