Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Торгівля людьми – сучасний прояв рабства


До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми відбулася година спілкування «Торгівля людьми – сучасний прояв рабства» для учнівської молоді ліцею № 16 імені Володимира Козубняка, студентської молоді Відокремленого структурного підрозділу «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету» та Хмельницького національного університету.

У заході взяли участь: представники Управління патрульної поліції Хмельницької області начальник відділу зв’язків з громадськістю Анна Стрембіцька та інспектор Роман Мурава; фахівець з соціальної роботи Хмельницького міського центру соціальних служб управління праці та соціального захисту населення Альона Нероба.

Представники Управління патрульної поліції розповіли про небезпеку потрапляння у ситуацію торгівлі людьми, її основні способи та форми втягнення в експлуатацію. Поспілкувалися з молоддю з сексуальне рабство, примусову працю, торгівлю дітьми та органами, розповіли про те, як не наражатися на ризики, пов’язані з торгівлею людьми.

Альона Нероба розповіла про психологічні чинники потрапляння в сучасне рабство та навела конкретні приклади.

Під час заходу презентовано книжкову виставку «Людина – не товар!».






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com