Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

На захисті прав


«На захисті прав» – тема профорієнтаційного уроку, який відбувся для учнівської молоді навчально-виховного об’єднання № 5 імені Сергія Єфремова напередодні професійного свята Дня юриста.

Адвокат Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга» Андрій Палінчак ознайомив присутніх з юридичними професіями; зупинився на психолого-вольових якостях, які необхідно розвивати майбутнім фахівцям Феміди; наголосив на потребі постійно працювати над собою, систематично підвищувати професійний рівень.

Під час спілкування здобувачі освіти одержали змістовні відповіді на питання щодо особливостей роботи адвокатів, нотаріусів, слідчих, прокурорів та суддів. До розмови долучилися старшокласники, які прагнуть в майбутньому обрати професію юриста. Особливий інтерес викликали наведені приклади життєвих ситуацій.

«Фахівці-правознавці досконало знайомі з юридичними науками, чинним законодавством і, маючи практичну діяльність у сфері права, завжди затребувані в цивілізованому суспільстві», – сказав на завершення зустрічі пан Андрій.

Фахівець відділу краєзнавства Світлана Шеремета презентувала літературу з правової тематики, ознайомила з історією бібліотеки, її можливостями та послугами в процесі навчально-виховної та наукової діяльності.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com