Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

День відкритих дверей


30 вересня, у Всеукраїнський день бібліотек, у бібліотеці проведено День відкритих дверей.

Бібліотекарі зустрічали відвідувачів на майданчику перед бібліотекою. Для хмельничан та гостей міста представлено: книжково-ілюстративну виставку «Україна читає, книга усіх єднає!» за розділами: «Світ сучасної української книги», «Книги року ВВС», «Лауреати конкурсу «Коронація слова», «Світова література в перекладі» та «Нескорена Україна»; виставку-інсталяцію «Бібліотека 50 років тому…» з бібліотечними атрибутами, технікою та іншими бібліотечними засобами; фотовиставку «Відлуння війни у бібліотеках Хмельниччини» та фото фронтових історій медиків Хмельниччини на передовій «Янголи війни».

Відбувся марафон воєнної поезії «І б’ється серце в такт війни…» за участю письменників Хмельниччини, членів Національної спілки письменників України: Лідії Ярохно, Степана Шкапія, Миколи Савчука та ін.

Проведено голосні читання віршів про війну та незламність нашого народу поетів-земляків, які перебувають на фронті. Патріотична поезія звучала у виконанні акторів Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького Емми Мужевітіної та Олександра Ящишена, артиста обласної філармонії Ярослава Камінського – єдиного лірника на Поділлі.

Спільно з відвідувачами в цей день бібліотека долучилась до ініціативи благодійного фонду «Волонтери Поділля» на підтримку Збройних Сил України.

Після марафону бібліотекарі запросили відвідувачів в приміщення бібліотеки для проведення екскурсій, індивідуального спілкування та перегляду інших книжково-ілюстративних та декоративно-прикладних виставок.











 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com