Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Зустріч-презентація видань націоналістичної літератури «Книгарні Бандерівців»


Відбулася зустріч-презентація видань націоналістичної літератури «Книгарні Бандерівців», у якій взяли участь головний редактор видання ОУН «Шлях Перемоги» Віктор Рог та новообраний Голова Організації Українських Націоналістів (бандерівців) Олег Медуниця. Модератор заходу – директор Української Інформаційної Служби Олег Вітвіцький.

Захід розпочався з виступу подільського барда та волонтера Ігоря Білого.

Спікери презентували як минулі, так і сучасні праці ідеологів українського націоналізму; представлено твори Степана Бандери, Юрія Липи, Ярослава Стецька, Дмитра Донцова, Романа Бжеського, Юліана Вассияна, Віктора Рога та інших. Деякі представлені вперше після передруку з оригінальних видань. Говорили про актуальність минулих і сучасних заходів боротьби України з імперіалістичною Москвою. Саме ті сформульовані ідеї і догми українського націоналізму, які взяла на озброєння легендарна Українська Повстанська Армія приведуть до перемоги Збройні сили України вже сучасних українців.

На зустріч-презентацію видань націоналістичної літератури «Книгарні Бандерівців» завітали: представники громадських організацій, письменники, журналісти, викладачі та студенти ВНЗ міста, вчителі шкіл міста, бібліотечні фахівці та ін. Всі охочі отримали від спікерів відповіді на запитання, що цікавили.

На завершення зустрічі Віктор Рог передав книги у фонд Хмельницької ОУНБ. Це – твори з ідеології українського націоналізму, історії націоналістичного руху та націоналістичні художні твори української патріотичної літератури, раритетні й сучасні видання видавничого фонду Організації Українських Націоналістів (бандерівців).

Організатором заходу виступила Організація Українських Націоналістів (бандерівців) – загальносвітова організована структура українських націоналістів зі 100-літньою історією, заснована Євгеном Коновальцем, розвинута Степаном Бандерою, Ярославом та Славою Стецько.







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com