Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту


Відбулася прем’єра книги «Чекаємо на тебе, Перемого!» Віри Пухніченко, поетеси, культпрацівниці, членкині Національної спілки журналістів України, нашої землячки з Теофіполя.

Зустріч проходила у рубриці «Нові імена». Вона дає можливість познайомитися з новими людьми, які пишуть чи то поезію, чи прозу, мають одну або декілька своїх збірок і хочуть донести до читача свою творчість.

а захід завітали студенти Хмельницького інституту імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України ПрАТ «ВНЗ «Міжрегіональна Академія управління персоналом», колишні колеги по роботі, по перу, представник ТОВ «ТВОРИ» Сергій Корзун, родичі, друзі, знайомі. Онлайн на платформі ZOOM доєдналися користувачі публічних бібліотек області.

Про початок поетичної творчості своєї сестри Віри розповіла Оксана Комісарук. Вона зачитала декілька віршів, які їй найбільше подобаються, і які вона би порадила читачам для вивчення.

Ольга Цибульська, колега по колишній роботі у селі Сутківці на Ярмолинеччині, пригадала своє знайомство з пані Вірою, їхні спільні проєкти та виступи, зачитала вірші з її нової збірки.

Про співпрацю з Вірою Володимирівною Пухніченко як керівницею Теофіпольської міської Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України» поділився голова Хмельницької міської організації Володимир Лук’янчук. Він зауважив, що знайомий із поетесою вже давно, знає її творчість і захоплюється нею. Пан Володимир також наголосив, що назва збірки є символічною, оскільки всі ми чекаємо на Перемогу, яка обов’язково настане.

У виконанні Альони Радецької, бібліотекаря відділу краєзнавства, прозвучав вірш «Ліричне». Також вірші авторки читала Зоя Моцюк, бібліотекар Теофіпольської центральної бібліотеки.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com