Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Нормативно-правове, методичне та інформаційне забезпечення діловодства та архівної справи


7 вересня працівники Хмельницького державного архіву для колективу бібліотеки провели семінар - практикум «Нормативно-правове, методичне та інформаційне забезпечення діловодства та архівної справи».

Відкрила семінар директор бібліотеки Катерина Чабан, яка представила гостей, розповіла про творчу співпрацю бібліотеки і архіву.

Директор Державного архіву Катерина Бурдуваліс ознайомила присутніх з програмою семінару, розповіла про проведення Огляду забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду, культурної спадщини України, стану діловодства в закладах культури області. У своїй відеопрезентації розповіла про нові документами, що стосуються діловодства та архівної справи, наголосила на збереженні документів Національного фонду, приведення у відповідність до сучасного законодавства документів, що регламентують організацію архівної справи в установі.

Про проведення паспортизації архіву, етапи заповнення звітної форми розповіла начальник відділу формування НАФ та діловодства Валентина Рага.

Головний спеціаліст відділу формування НАФ та діловодства Валентина Мірчук провела Майстер клас щодо формування та прошивання справ.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com