Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Хмельниччина у незалежній Україні


«Хмельниччина у незалежній Україні»,- таку назву має виставка творчих робіт студентів Кам’янець-Подільського фахового коледжу культури і мистецтв, що презентована у Хмельницькій ОУНБ. На виставці представлено 13 робіт виконаних олійними фарбами на полотні: пейзажі, найпізнаваніші місця, пам’ятки архітектури, старовинні вулички та сучасні новобудови Хмельницького. Кожна картина передає особливе бачення та відчуття свого автора.

На відкритті виставки директор бібліотеки Катерина Чабан зазначила, що в незалежній Україні Хмельниччина є особливим регіоном зі своєю історією, традиціями, ландшафтом, природними умовами та пам’ятками. Пізнати їх допомагають книги та полотна митців.

Нижник Сергій Володимирович директор коледжу ознайомив присутніх з ідеєю проекту, в якому взяли участь студенти ІІІ курсу спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» разом з викладачкою живопису Оксаною Дубінською і створили серію робіт під назвою «Хмельницький – найкомфортніше місто України».

Під час презентації своїми враженнями та емоціями від виставки поділились ВПО, які зараз проживають в Хмельницькому, та містяни, для яких Хмельницький - рідне місто.

Запрошуємо всіх містян та гостей міста відвідати виставку, яка наразі експонується в бібліотечному просторі.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com