Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

«Література війни: Слова, що пережили вогонь»


Книжкова виставка та огляд літератури на тему «Література війни: Слова, що пережили вогонь» представлені відвідувачам Літнього читального залу.

Літературна виставка «Література війни: Слова, що пережили вогонь» дала можливість не лише згадати про події, що відбуваються в Україні, але й проаналізувати їх наслідки для сьогодення та відобразити через призму літератури як війна впливає на долю і почуття людей.

На виставці представлені різноманітні літературні твори, які розповідають про дійсні події, особисті долі воїнів та мирних жителів, а також спогади тих, хто безпосередньо брав та бере участь у сучасній війні.

Виставка допомагає підтримати пам'ять про тих, хто віддав своє життя за мир та незалежність країни, а також висвітлити глибокий і важливий соціокультурний аспект цих подій. Ця виставка – шлях до розуміння, співчуття і надії. Відчуйте вагу кожного слова, яке витримало випробування вогнем війни, і зрозумійте, як література може стати справжнім провідником через найтемніші періоди історії людства.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com