Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Порядок перетину кордону в умовах воєнного часу


«Порядок перетину кордону в умовах воєнного часу» – тема інформаційної години, яка проведена для мешканців територіальних громад області та користувачів публічних бібліотек на платформі Zoom.

Спікер заходу – Руслана Слободянюк, юристка Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга»», звернула увагу учасників на правові засади, загальні правила і винятки, а також на практичні аспекти з наступних питань: документи, які потрібні для перетину державного кордону України; обмеження у перетині державного кордону України; особливості перетину державного кордону України дітьми та жінками.

Лектор означила категорії осіб, для яких відсутні будь-які обмеження, умови перетину кордону дітьми, жінками та особами з інвалідністю, а також тими, хто їх супроводжує.

По завершенню слухачі отримали практичні поради і корисні настанови у випадку потреби звернутися по допомогу закордоном, тематичні джерела інформації та перелік законодавчих і нормативно-правових актів, які стануть в нагоді у випадку перетину державного кордону України в умовах воєнного стану.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com