Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Трансформація роботи бібліотек в умовах воєнного стану


Члени Хмельницького обласного відділення ВГО УБА взяли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Трансформація роботи бібліотек в умовах воєнного стану».

Організаторами конференції були Національний університет Чернігівський колегіум імені Т. Г. Шевченка, Департамент культури та туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА, Чернігівська обласна бібліотека та Чернігівське обласне відділення Української бібліотечної асоціації.

Проходила конференція у змішаному форматі – у науковій бібліотеці Чернігівського колегіуму ім. Т. Г. Шевченка та на платформі Zoom. У роботі конференції взяли участь Олег Сербін, доктор соціокультурних наук, професор, директор Національної бібліотеки імені Ярослава Мудрого; Оксана Бруй президент ВГО Українська бібліотечна асоціація». У доповідях, виступах та презентаціях учасники конференції представили діяльність бібліотек Чернігівщини та України в умовах війни, адаптацію до нових умов та зміну пріорітетів.

Від Хмельниччини у роботі конференції взяли участь директор ОУНБ Катерина Чабан та завідуюча відділом абонемента Олена Грицишина, які представили доповідь «Хмельницької ОУНБ та переселенці: допомога і підтримка у воєнний час».





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com