Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Краєзнавча періодика Хмельниччини


В рамках ХVІІ Обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині», присвяченого Всесвітньому дню книги та авторського права, відбулася презентація нового електронного ресурсу «Краєзнавча періодика Хмельниччини» в електронній бібліотеці Хмельницької ОУНБ.

Учасникам заходу презентовано краєзнавчі періодичні видання початку ХХ століття, а це 6 назв газет та журнальних видань та оцифровану обласну газету «Радянське Поділля» за 1944 рік. Присутні, як у залі та і в онлайн форматі, мали можливість побачити шлях пошуку видань у електронному каталозі бібліотеки та перехід від бібліографічного запису до повнотекстової оцифрованої версії видання, яке розміщене в електронній бібліотеці Хмельницької ОУНБ. Видання представлені у електронній бібліотеці оцифровані різними способами та представлені у PDF форматі.

Також присутні ознайомилися із повнотекстовими електронними версіями друкованих каталогів краєзнавчої періодики «Газети Хмельниччини 1944 – 2017 років у фондах обласної універсальної наукової бібліотеки» та 2-им доповненим виданням «Газети Хмельниччини 1952 – 1965 років у фондах обласної універсальної наукової бібілотеки».

Захід відбувся у змішаному режимі, до якого долучилося більше 80-ти відвідувачів.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com