Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Людиноненависницька ідеологія кремля: від комуністичного режиму до рашизму


Авторська зустріч з доктором історичних наук Світланою Марковою та презентація видання «Людиноненависницька ідеологія кремля: від комуністичного режиму до рашизму» відбулась в рамках XVII Обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині» (до Всесвітнього дня книги та авторського права).

Світлана Василівна розповіла, що видання «Людиноненависницька ідеологія кремля: від комуністичного режиму до рашизму» – це захалявна книжечка, якої поки немає в паперовому варіанті, її зміст ще може доповнюватися.

Книжка висвітлює кореляційні аспекти людиноненависницької ідеології кремля ХХ і ХХІ ст., злочини геноциду української нації, пролонговані наслідки Голодомору 1932 – 1933 рр., карально-репресивні механізми, інструменти та ін. Захалявна книжечка, як самонавчитель, рекомендована викладачам, учителям історії, правознавства, громадянської освіти, працівникам культурно-освітніх установ, студентам, учням та всім, хто цікавиться історією України.

В обговоренні питань важливості вивчення власної історії взяв участь Василь Горбатюк – письменник, директор Хмельницького обласного літературного музею; викладачі та студентська молодь ВНЗ м. Хмельницький. Учасникам заходу Світлана Василівна запропонувала перенести на аркуш паперу свої внутрішні відчуття, пов’язані з сучасною війною. Ці малюнки можуть увійти до презентованого видання «Людиноненависницька ідеологія кремля: від комуністичного режиму до рашизму».

Презентовано праці Світлани Маркової з фондів бібліотеки та книжковщ-ілюстративну виставку «Книга Хмельниччини 2022».






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com