Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Хребет дракона


Відбулася презентація першого українського видання книги всесвітньо відомого американського письменника Кевіна Дж. Андерсона «Хребет дракона».

Українське видання представили: Владислав Сукенник – директор та головний редактор видавництва «Медіасон» (м. Івано-Франківськ), яке отримало права на переклад та видання трилогії Кевіна Дж. Андерсона та Ірина Сав’юк – перекладач книги.

«Хребет дракона» – це перша книга із трилогії у жанрі епічного фентезі «Розбудити дракона» всесвітньо відомого американського письменника-фантаста, автора 175 книг, 58 з яких стали національними та світовими бестселерами, Кевіна Дж. Андерсона. Його твори перекладені 30-ма мовами світу. Всього продано понад 23 млн примірників книг по всьому світу.

До його найбільш відомих робіт відносяться численні романи у всесвітах «Зоряні війни», «Секретні матеріали», «Дюна», «Супермен», «Бетмен», серії «Сага про сім сонць», трилогії «Терра інкогніта», «Сага про тіні», комікси для DC, Marvel та ін.

Владислав Сукенник розповів про те, як відбулося особисте знайомство з Кевіном Дж. Андерсоном; як видавництву «Медіасон» вдалося отримати авторські права на переклад, друк та розповсюдження трилогії «Розбудити дракона»; скільки тривав процес перекладу книги та коли планується вихід наступної частини трилогії.

Про те, яким був процес перекладу книги Кевіна Дж. Андерсона «Хребет дракона» поділилася з присутніми Ірина Сав’юк.

Під час заходу демонструвалися відео з прем’єри книги в Івано-Франківську 14 лютого 2023 р. та уривок із запису першого інтерв’ю з Кевіном Дж. Андерсоном.

Презентація відбулася у змішаному форматі.

Присутні поставили запитання гостям та придбали епічне фентезі Кевіна Дж. Андерсона «Хребет дракона» з підписом Ірини Сав’юк.

Партнер заходу – видавництво «Медіасон».







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com