Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Skype-консультування з правових питань


Проведено Skype-консультування з правових питань для мешканців Староостропільської сільської територіальної громади, користувачів публічних бібліотек.

Надано 19 консультацій внутрішньо переміщеним особам, працівникам сфери «Культура» та пенсіонерам стосовно: надання персональної інформації правоохоронним органам; оформлення заяви щодо отримання компенсації за втрачене житло; приватизації майна та земельної ділянки під час воєнного стану; оформлення пенсії, якщо людина знаходиться за кордоном; мобілізації людей з інвалідністю.

Під час заходу фахівці інформували про надання права власності на земельну ділянку тимчасово переселеним особам; переоформлення пенсії при переїзді в Україну з росії; оформлення спадщини, заповіту та особливості оформлення закордонного паспорту без прописки тощо.

Консультування провели: Ольга Глазунова – головний юрист Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги; Оксана Кізаєва – регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Хмельницькій області; |Руслана Слободянюк – адвокатка Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга».





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com