Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Ранкова кава з Українською бібліотечною асоціацією


1 лютого 2023 р.

Бібліотечна спільнота Хмельниччини взяла участь у Ранковій каві з Українською бібліотечною асоціацією, яка проходила на сторінці Української бібліотечної асоціації у Фейсбук

Модераторами зустрічі були

Вероніка Селега, засновниця ГО «Бібліотека майбутнього»

Тетяна Гранчак, член Президії ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Неформально «без краваток» за кавою з активом та партнерами Української бібліотечної асоціації говорили про те, як ми прожили цей рік? Як живемо зараз? Які маємо мрії на майбутнє? Що робимо для того, щоб вони втілилися в життя? Як в усьому цьому бере участь Українська бібліотечна асоціація?

У зустрічі брали участь три Президенти УБА:

Засновниця Української бібліотечної асоціації, Президент УБА 1995 - 2001, 2005 - 2009 рр.

Валентина Степанівна Пашкова;

Президент УБА 2009 - 2018 рр Ірина Олександрівна Шевченко

Президент УБА з 2018 - Оксана Миколаївна Бруй;

Члени Президії УБА, фахівці провідних бібліотек України.

У виступах говорили про те, як працювали бібліотеки у Рік Незламності, про зміни, які відбулися в їх діяльності, про виклики і нові можливості діяльності. Незважаючи на обставини, а часто і всупереч обставинам, бібліотечна спільнота демонструє свою ініціативність і спроможність.

Валентина Пашкова «У бібліотеці все важливо-приміщення, книги, нові технології, але найважливіше- люди, які там працюють. Бібліотекар сьогодні це і волонтер, і психолог,….»

Ігор Степурін «До війни у мене було бачення непотрібності бібліотек у невеликих селах. Зараз я змінив свою думку, бо вони декларують свою діяльність задля Перемоги, бо бібліотека- це не тільки про книжки, Бібліотека- це про людей і для людей»

Ірина Щевченко , Ярослава Сошинська Тетяна Гранчак. « Асоціація- це людський фактор …Зростає її роль у професійному житті… Відчуття спільноти, що ми не самі… УБА Збагатила наше професійне життя».

Прослухати розмову за ранковою кавою ви можете на сторінці Української бібліотечної асоціації у Фейсбук https://www.facebook.com/ula.org.ua/

Скріншоти з зустрічі.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com