Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Англомовний розмовний клуб


Англомовний розмовний клуб(English Speaking Club) з волонтером Віталієм Малієнком триває. На першому у Новому році занятті знайомились з новими учасниками за допомогою гри-асоціації імені. Розбирали найбільш вживані слова, складали з ними речення та перекладали на українську.

Темою заняття була «Пропаганда, війна, Україна та росія». Аналізували питання впливу пропаганди на людей, різницю між українцями та росіянами, звучали різні варіанти закінчення війни. Також висловлювали власні думки на питання «Чому пропаганда так впливає на росіян?». Провели паралель між минулим і сучасним, а саме обговорили хід Другої світової війни та російсько-української війни.

Переглянули відео-виступ дитячого танцювального гурту із Дніпра Light Balance Kids, який взяв участь у талант-шоу в США America's Got Talent, аналогу проєкту «Україна має талант». Діти розповіли про війну в Україні, про їх життя під час війни. Своїм виступом вони довели, що українці – це сильна нація, яка здатна перемагати, отож їх високо оцінили судді, натиснувши «золоту кнопку», яка дозволила Light Balance Kids автоматично потрапити до півфіналу проєкту.

На завершення заняття учасники зіграли в «Мафію», гру, яка вже всім сподобалась.

Усіх охочих запрошуємо щонеділі о 13:00!



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com