Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Ходить по землі Святий Миколай


До Дня святого Миколая відбулася зустріч з членами Хмельницького обласного товариства молоді з інвалідністю «Перспектива» «Ходить по землі Святий Миколай».

Під час заходу презентовано книжково-ілюстративну виставку «Коли зима лише на календарі». Запрошені ознайомилися з історією життя святого Миколая. Пригадали свята зимового циклу, традиції їх святкування на Україні.

Ольга Захожа, практичний психолог Хмельницького міського центру соціальних служб, розповіла повчальну історію про діяння святого Миколая і перемогу добра над злом, яка навчає бути чуйними та чемними.

Учасники заходу відгадували загадки, відповідали на питання тесту, щоб перевірити знання про святого, взяли участь в обговоренні його вчинків. Познайомилися з майстринею Вірою Однораловою, яка плете гачком іграшки. Дізналися про матеріали та час, що необхідно потратити на виготовлення виробу.

Музично-поетичною окрасою зустрічі стали виступи: сімейний дует «Акорд» Ірини та Валентини Чекановських виконав відомі різдвяні пісні на українській та польській мовах, Катерина Савицька читала вірш, Валерій Савицький виконав патріотичну пісню.

На завершення учасники заходу отримали солодкі «Миколайчики», зробили фото на згадку.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com