Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

майстер-клас із пошиття м'якої іграшки Баранчик


Відбувся майстер-клас із пошиття м'якої іграшки – новорічної прикраси «Баранчик» для користувачів бібліотеки та внутрішньо переміщених сімей.

Виготовлення м’яких іграшок власноруч останнім часом дуже популярне заняття – і милий подарунок, і проведений з користю час. М’якенькі та пухнасті іграшки завжди асоціюються з домашнім затишком і теплом.

Сьогодні виготовили новорічну прикрасу – баранчика з фетру та хутра, якого дуже просто робити. Бібліотекарі та волонтери психосоціальної підтримки Товариства Червоного Хреста України у Хмельницькій області допомагали у створенні викрійки та в процесі пошиття елементів, оздоблювали яскравим декором.

Під час заходу присутні ознайомилися з літературою, розвинули наочно-образне мислення, уяву, естетичний смак та творчі здібності, виховували самостійність, мислення, кмітливість, любов до праці, відпрацьовували чіткість та охайність при виконанні практичної роботи.

Перед святами милі подарунки, виготовлені власноруч, будуть доречними.

Баранчик може стати підвіскою на сумку чи в машину, ялинковою прикрасою або магнітом на холодильник. Якщо є бажання та час, можна створити новорічну гірлянду з цілого стада баранчиків – станете власником цілої отари.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com