Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Світ ловив мене, та не спіймав


До 300-річчя з дня народження видатного українського філософа, просвітителя, поета Григорія Сковороди відбулася літературно-музична композиція «Світ ловив мене, та не спіймав» за участю акторів Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького.

На заході були присутні: студентська молодь Хмельницького інституту ім. Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України ПрАТ «ВНЗ «Міжрегіональна Академія управління персоналом», користувачі бібліотеки та бібліотечна спільнота міста.

Під час заходу засновник творчої студії у Хмельницькому, художник-переселенець з Донеччини – Володимир Півень ознайомив присутніх з виставкою творів учасників студії «Малювання як арт-терапія», присвяченої 300-річчю з дня народження Григорія Савича. Малюнки створені за мотивами байок Григорія Сковороди – здебільшого реалістичного напрямку.

Переглянули літературно-музичну композицію «Світ ловив мене, та не спіймав», ознайомилися із життєвим шляхом та філософськими поглядами Григорія Сковороди. Для глядачів презентовано книжкову виставку «Сковорода Григорій – український поет, філософ і байкар».




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com