Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Англомовний розмовний клуб з волонтером Віталієм Малієнком


Англомовний розмовний клуб з волонтером Віталієм Малієнком: спробували віднайти в реченні дієслово та перекласти українською, наприклад, «Я грав» (I was plaing). Обговорювали те, як проводять святкують свята (holidays) в різних країнах світу.

Надія - одна із учасниць розмовного клубу запропонувала пограти у гру, суть якої полягає у тому, щоб розповісти про себе декілька фактів, працюючи в парах, наприклад, «Я люблю каву» (I like coffee). Ще однією із запропонованих ігор була гра «Do you like your neighbors?», у якій потрібно було відповісти «так» або «ні», і пояснити свою відповідь. Також цікавою була гра на тему «День подяки» (Thanksgiving): гравці, сидячи спиною до екрану, мали здогадатись, що зображено на картинці, застосувавши підказки інших учасників (corn, stuffing, a pumpkin pie, a feast, get-together). Було цікаво пограти в гру-асоціацію: на першу букву свого імені мали відповісти з ким/чим у них виникає асоціація та потрібно було пояснити свій вибір.

Наступну захопливу гру запропонувала Меліса – ще одна учасниця розмовного клубу: правильно скласти речення, щоб утворилась ідіома; коли ж учасники впорались із завданням, пояснила значення цих ідіом.

Усіх охочих запрошуємо щонеділі о 13:00, відділ літератури іноземними мовами, 2 поверх.










 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com