Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Ялинковий декор


Проведено майстер-клас «Ялинковий декор» для користувачів бібліотеки та внутрішньо переміщених сімей.

Виготовлення декору для ялинки – творчий процес, який потребує знань та навичок про різні творчі техніки. Розширити знання допоміг перегляд літератури з даної тематики, що відбувся на початку майстер-класу.

Фахівці бібліотеки спільно з волонтерами психосоціальної підтримки Товариства Червоного Хреста України у Хмельницькій області допомагали у виготовленні новорічного декору внутрішньо переміщеним сім'ям та користувачам бібліотеки. Під час майстер-класу виготовили «лісову красуню» з паперу в техніці орігамі, з картону та ниток – декоративні різнокольорові шапочки, декорували символічну ялинку з дерев'яних паличок для кави і виготовили вітальну листівку.

Під час заходу учасники дізналися про ялинкові прикраси; ознайомилися з історією виникнення новорічної іграшки; навчилися виготовляти оригінальні ялинкові прикраси власноруч; проявили фантазію, уяву, акуратність й старанність під час виконання роботи. Постійні учасники зустрічей поділились новими ідеями з виготовлення новорічного декору на наступних заняттях.

На завершення кожен бажаючий залишив прикрасу чи маленький сувенір для користувачів міського територіального центру соціального обслуговування.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com