Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Коронація слова – 2021


Відбулася презентація воєнного роману харківської письменниці Людмили Охріменко «Оскар», який отримав відзнаку на Міжнародному літературному конкурсі «Коронація слова – 2021».

Під час презентації Людмила Охріменко розповіла про волонтерську діяльність, про те як вторгнення російських військ на територію України та окупація Криму, в якому вона прожила 10 років, змусили її писати про війну. Поділилася непередбачуваною передісторією появи роману «Оскар», адже прототип головного героя не вигаданий, та ще й сам вийшов на зв’язок із письменницею і спонукав її до написання книги. Однак, через певні обставини, його особистість у реальному житті залишається наразі втаємниченою і нерозголошеною. Окрім презентованого роману письменниця оглядово ознайомила присутніх зі своїми книгами: «Легка поведінка», «Пригоди дорослого Буратіно жіночої статі», «Пригоди мухи в окропі на окупованій території» та «Волонтерські історії».

Письменниця, волонтерка, громадська діячка Любов Сердунич та письменник, директор Хмельницького обласного літературного музею Василь Горбатюк подякували пані Людмилі за волонтерську діяльність та побажали нових творчих успіхів.

На завершення, кожен мав нагоду придбати книги із автографом письменниці, а фонд бібліотеки поповнився новими чудовими книгами.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com