Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Ми – нація, ми – сила, ми народ


Відбулася презентація поетично-музичної композиції «Ми – нація, ми – сила, ми народ» з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, Дня Українського козацтва та 80-річчя із часу створення Української Повстанської Армії.

Поетично-музичну композицію представив молодіжний аматорський театр «Безмеж» Центру національного виховання учнівської молоді.

Про свій новий проєкт, який поєднує сатиру і критику на окупантів, розповів ав¬тор ідеї та ре¬жи¬сер-пос¬та¬нов¬ник Володимир Павловський – режисер Хмельницького Центру національно виховання учнівської молоді, актор та викладач акторської майстерності. Його актори – старшокласники, студенти, містяни, які захотіли спробувати себе на сцені.

Композиція розкриває події, що відбуваються в країні: показує ворога, який прийшов на нашу землю та український народ, який не здається. Поезія та музика були як метафори, підсилювали її емоційність.

Після перегляду поетично-музичної композиції «Ми – нація, ми – сила, ми народ» присутні поділили своїми враженнями та емоціями.

У заході взяли участь подільські письменники та користувачі бібліотеки.








 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com