Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Бібліотека – спільнодія для твоєї мрії


Презентовано збірник доповідей та повідомлень науково-практичної конференції «Хмельницька ОУНБ в інформаційному просторі України: історія і сьогодення» в рамках XIV Форуму бібліотекарів Хмельниччини «Бібліотека – спільнодія для твоєї мрії».

У збірнику представлено 43 систематизовані матеріали, презентовані науковцями, освітянами, бібліотекарями, краєзнавцями, музеєзнавцями Хмельниччини та інших регіонів України – Києва, Вінничини, Івано-Франківщини, Чернігівщини, Кіровоградщини.

На основі архівних, історичних та бібліотечних джерел висвітлено особливості становлення і функціонування бібліотек Хмельниччини та України починаючи з ХІХ ст. і до сьогодні. Особливу увагу приділено яскравим особистостям, які працювали в різні періоди в бібліотеках області.

Видання призначене для фахівців бібліотечної справи, науковців, краєзнавців, усіх тих, кому не байдужі питання історії бібліотек.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до формування збірника та презентував результати своєї науково-практичної діяльності.

Із повнотекстовим варіантом видання можна ознайомитися на сайті бібліотеки http://ounb.km.ua/vidanya/2021/2022_04_14_2_2.pdf




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com