Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Skype-консультування – доступно та швидко


Для мешканців Ориненської сільської територіальної громади, користувачів публічних бібліотек проведено Skype-консультування з правових питань.

Надано 18 консультацій внутрішньо переміщеним особам, працівникам сфери «Культура» та пенсіонерам стосовно: права на соціальну допомогу малозабезпеченим верствам населення; оформлення заявок та виплати допомоги від міжнародних організацій; соціального супроводу осіб з інвалідністю; забезпечення внутрішньо переміщених осіб твердопаливними матеріалами на зимовий період.

Під час заходу фахівці інформували щодо порядку перерахунку пенсії працюючому пенсіонеру; першочергового надання права власності на земельну ділянку дитині з інвалідністю; порядку оформлення, оскарження та припинення соціальної виплати матері-одиначці.

Консультування провели: Ольга Глазунова – головний юрист Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги; Оксана Кізаєва – регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Хмельницькій області та Анастасія Площинська – виконавчий директор Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга».




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com