Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Перша екскурсія – до бібліотеки


Студенти Хмельницького інституту імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» завітали на екскурсію до бібліотеки.

Фахівці бібліотеки ознайомили студентів з історією та правилами користування бібліотекою. Молодь відвідала відділи бібліотеки, де їм розповіли про особливості бібліотечних послуг, які можуть бути у них отримані. Гості завітали у довідково-бібліографічний відділ, де їм розповіли про тематичний підбір матеріалу, правила оформлення літератури, можливості електронної комунікації з іншими бібліотеками, дистанційний доступ до їх ресурсів, повідомили про основні правила роботи з алфавітним, систематичним та електронним каталогами.

У відділі абонементу фахівець ознайомила з новими надходженнями, наголосила на тому, що готуючись до занять студенти можуть скористатися послугами «Міжбібліотечний абонемент» та Електронна доставка документів.

Під час екскурсії студентська молодь дізналася про актуальні теми, пов’язані з медициною.

Про краєзнавчу діяльність бібліотеки як один з провідних напрямів бібліотечної роботи, літературу, краєзнавчі бібліографічні посібники, адміністративно-територіальну реформу, діяльність клубів «Краєзнавець» та «Кіноклуб Docudays UA «Право в об’єктиві» говорили фахівці краєзнавчого відділу.

Прочитати твори мовою оригіналу запропонували у відділі літератури іноземними мовами та розповіли про проєкти «Вікно в Америку», «Польська полиця» та «Мова. Культура. Німеччина» (від Гете-інституту в Україні). Студентів запросили долучитися до роботи клубів з вивчення англійської та німецької мов.

У читальному залі гуманітарного профілю студентам розповіли, що сучасна бібліотека – це не тільки книжки та вільний Інтернет, це місто зустрічей з цікавими людьми, простір для спілкування з друзями й однодумцями та майданчик для розвитку та натхнення. Молодь дізналася про ресурси книгозбірні. Майбутні юристи та психологи ознайомилися з сайтом бібліотеки та електронною бібліотекою електронною бібліотекою, правилами користування електронним каталогом, правилами користування електронним каталогом, електронною бібліотекою. Екскурсантів ознайомили із періодичними виданнями, що стосуються майбутнього фаху та нагадали про можливості активного використання бібліотечних ресурсів.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com