Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Будень


Відбулася презентація збірки поезій «Будень» - члена Національної спілки письменників України Віталія Міхалевського.

Книга видана згідно Обласної програми розвитку культури і духовності за рахунок коштів Хмельницької обласної державної адміністрації.

На захід завітала студентська молодь Хмельницького економічно- правового коледжу Хмельницького інституту імені Блаженнішого Володимира Митрополита Київського і всієї України ПрАТ «ВНЗ «Міжнародна Академія управління персоналом».

З вітальними словами виступили: Альона Радецька, секретар Хмельницької обласної організації Національної спілки письменників України; Микола Лук’янюк, літератор, майстер художнього слова, доцент Хмельницького Національного університету та Степан Шкапій, гуморист, член Національної спілки журналістів України.

Під час заходу звучали вірші у виконанні автора, які увійшли до презентованої збірки, патріотичні та ліричні мелодії у виконанні хмельничанина, скрипаля Юрія Чумака, линули пісні на слова Віталія Цезарійовича у виконані барда Леонід Мазура.

До заходу в онлайновому режимі доєдналось понад 40 учасників з територіальних громад області та поціновувачі таланту Віталія Міхалевського.








 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com